26.05.2010



ARIYORUZ-TARIYORUZ

Epey uzun zamandır bahçeli bir ev arıyoruz hatta deniz kenarında olursa daha memnun olacağız.Yakın çevrede Gidip görmediğimiz yer kalmadı desem yeridir.Nedense zevkimize göre bize uygun bir yer bulamadık.Aslında beğendiklerimiz bulduklarımız oldu ama hep bir sorunla karşılaştık,ya evin içinde kiracısı vardı yada ıssızdı çevresinde oturan kimseler yoktu.
Geçen haftasonu internette bulduğumuz bir ilanı değerlendirmek için Sığacık’a gittik.Dönüştede Seferihisarda oturan arkadaşlara uğrar döneriz dedik.Karşıyakadan Sığacık’a doğru yola çıktık.Hava yağdım yağacak gibiydi ama serinde değildi.

Sığacık’a yaklaştığımızda yol kenarında bir kalabalık gördük merak bu ya bizde arabamızı yanaştırıp daldık kalabalığa,meğer Kavak yelleri dizisinin çekimleri varmış bahaneyle biraz çekimleri izleyip tekrar internetten bulduğumuz adrese doğru yola çıktık az gittik uz gittik dere-tepe düz gittik hatta bir ara sığacıktaki muazzam güzel manzaraya hayran olup oturup çaylarımızıda yudumladık.Zar zorda olsa evi bulduk gezdik dolaştık,beğendik.Tabi her beğendiğimiz evde olduğu gibi yine bir sorunla karşılaştık.Evin içinde oturan mal sahibi hemen çıkamayacağını evi alsak bile yaz sonuna kadar kalmak istediğini belirtti.Bu konuyu Düşünmek üzere Seferihisardaki arkadaşlarımızın bahçeli evine gitmek üzere ordan ayrıldık.











Seferihisara vardığımızda arkadaşın beyi mangalı yakmıştı Ece’mse kendini hemen çimlere atıp koşturmaya başladı bile. Güzel bir yemek ve sohbetin ardından akşam fazla geçe kalmadan arkadaşlarla vedalaşıp evimize doğru yola çıktık.

Teşekkürler gene beklerim...