18.09.2009


YOLCULUK VAR !!!

Eşim memur olduğu için öyle her fırsatta bir yerlere gidemiyoruz. Hatta bütün yaz Ece bebek ufak diye cesaret edip yazlığa bile gidemedim İzmir’de kavrulup durduk.
Haliyle Eşim için Fırsat resmi tatiller ve bayramlar oluyor.Bu bayramda kısmetse Ailecek Bodrum’a gidiyoruz. Daha önce Ece’mizle korka,korka çıktığımız tatilimizden pek bi memnun dönmüştük umarım bu tatilimizde de Ece yerini yadırgayıp,ortamı yadırgayıp huysuzluk çıkarmaz ve bizde kızımızla tekrardan mutlu mesut bir tatil yapabiliriz.

Şimdiden,
Herkesin Mübarek 'Ramazan bayramı kutlu olsun' görüşmek üzere sağlıcakla kalın…

MİSAFİRİMİZİ UĞURLADIK


Evet yaklaşık 15 gündür İzmir’de misafir ettiğimiz Ece’nin anneannesini (annemi) uğurladık.Malum son günlerde çok bunaldığım için Tekirdağdaki yazlığımızı dahi kapatmadan Kızı ve torunu için İzmir’e gelmişti.

İnsan sevdiği birini evinde misafir edip de uğurlayınca bir garip oluyor,daha şimdiden özledim onu…Ece ise daha ufak olmasına rağmen bugün evdeki koşuşturmadan bavul toparlanmasından sanırım birazcıkta olsa bir şeyler hissetmiş olacak ki bütün gün pek bir uslu, pek bir sessiz bize bakıp durdu.



Aslında 15 gün boyunca aramızda en mutlu Ece’ydi.Hemen hemen her gün, Ece’yi Anneannesi besledi ,anneannesi yıkadı, anneannesi gezdirdi ve haliyle Anneannesinin kucağından hiç inmedi anlayacağınız bayağı bir hasret giderdiler ta ki Anneannesi allasmarladık deyip de, sokak kapısını kapatıncaya kadar evde resmen bir çıngar koptu ve kendini yerlere atıp tepindi.



Yaşı itibariyle gittiğini anlayamasa da sanırım Anneanne gezmeğe Ece’siz gidiyor sandı.

Bu duruma hem güldüm hem hüzünlendim,keşke benimde ailem İzmir’de yakınımda otursaydı dedim hatta bir ara gözlerim bile doldu ama çabuk toparlandım neticede Allah yokluklarını göstermesin sağlıkları yerinde olsun ve mutlu olsunlar aslında en önemlisi bunlar…



Teşekkürler gene beklerim...