3.01.2011

MİDEM BULANIYOR 



Şu sıralar muazzam bir mide bulantım var.Aslında Mide bulantısını Ece'ye hamileykende çok çekmiştim .Hatta nerdeyse 6-7 aylık olmuştum mide bulantısından gider gider istifra ederdim.




Oysa eskiler demezlermi her hamilelik farklı olur diye? Hani nerede bu fark?



Hatırlıyorum Ece'ye hamileykende o kadar çok kusardımki bir dahamı hamile kalmak TÖVBE demiştim..Oysa insan konu bebek olunca TÖVBE'sinden bile dönebiliyormuş.

İlk bebeği çok istemiştik.Şimdiki bebeğide çok istiyoruz ama en çokta ne yalan söyleyeyim Ece için istiyoruz.Fenamı olucak kısmetse kızıma bedavadan hem arkadaş hem hayat arkadaşı :)Tabi iki bebekle ben ne yapacağım bu konuyu şuan düşünmek bile istemiyorum :)


Eşim bulantılarımı görüp bana acıdımı ne :) sağolsun haftasonu  çeşme'ye tatile çıktık .Güzel bir otelde kalıp ,bol bol tertemiz çeşme havasını soluklandık.













Sağolsun Eşim çok yardımcı oluyor bana tabi ilk hamileliğimden deneyimli :)

                    Bugün canım muffin çekti.Aslında hiç aş ermiyorum desem yeridir.MAŞALLAH diimde :)





Neyse bol meyveli muffinleri bir çırpıda yaptım yanınada bol peynirli tepsi böreği .


Tabi bu arada hiç bahsetmiyeyim kilolarımdan, midem bulanmasa ne olucam kimbilir :))
mutlu kalın...

14 yorum:

öznur-ata dedi ki...

yaa ben hiç mide bulantısı falan yaşamadım...ama bolcana yedim :)off süperler mamalar :))tatil de iyi gelmiştir değil mi...mutlu seneler...sevgiler

Deli Anne dedi ki...

Allah kolaylık versin.. zordur mide bulantısı.. inşallah geçer.. muffinlere de bayıldım bu arada.. siz aş ermeye durun ben emziren anne olarak aş erdim nerdeyse.. sevgiler:)

mine dedi ki...

olsun canım gecer bugünlerde...ben mide bulantısını ceylindede yasamadım bu bebektede..her bünye farklı işte...bende cocuklarımız adına cok seviyorum onlara oyun arkadası olacak...tabi bakımını bende düşünemiyorum hele ceylin gibi yerinde duramayan bir cocugun varsa..

sevgiler..nice seneler..

yastuf dedi ki...

Aaa kardes geliyor demek ne guzel:))Tebrik ederim saglikli bir sekilde kucaginiza almak nasip olur insaallah.
sevgiler.

SERRA dedi ki...

bebek hayırlı olsun
Bazen o kadar bunalıyorum ki hangi kafayla 2. çocuğu yaptım diyorum, insan unutuyor ya...iyi ki olmuş, gerçekten en çok da 1.çocuğa eş olsun diye oluyor ikinciler:))sevgiler

abide berkman dedi ki...

Bu seferki bulantılar kısa sürer ve sende rahat bir hamişlik geçirirsin işallah canım.Benimde ilk4-5 ay çok bulantım olmuştu.Aklıma geldikçe kötü oluyorum. Eceyi kocaman öptük :)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Ipekcim tebrik ederium seni,simdi haberini aldim burdan,cok sevindim,zaten kim bana "ben hamileyim,bebek bekliyorum" dese ben sevincten ciglik atar heyecanlanirim! Icimden geliyor,bebek deyince aglamak gelir bana hep birde...ufaklik hic büyümesin derken,ben fazla yiyemedigim icin sütüm az geliyor gibi,ablalari gibi kilosu yok,ama cok sükür sagligi yerinde,bende senin icin Allah'tan öncelikle saglikli bir bebek diliyorum,gerisi bos...kacinci haftadasin yazmamissin ama insallah mide bulantilarin yakin zamanda son bulur...Esindende Allah razi olsun,sana yardim etmesi,biraz hava almaniz ne kadar güzel...Ece eminim cok sevinecek kardesi gelince,disari bile cikmak istemeyecek inan,cünkü cevresinde insan arayan,kalabaligi seven bir cocuk o,cok öpüyorum sizi,yeni yil size ugurlu gelsin insallah,sevgiler Izmir'e...

iPeK dedi ki...

Öznur-ata,nekadar şanslıymışssın...Ben ilkindede şimdikindede çok bulantı yaşıyorum,yapıyorum guzel mamalar ama sonra..... :)

iPeK dedi ki...

Deli anne,mide bulantısını yaşayan bilir,gerçekten zor...Oysa canım neler neler yemek istiyor ama,malesef ...

iPeK dedi ki...

Mine'cim ne diim,Allah kolaylık versin ikimizede :)

iPeK dedi ki...

Tuana berra'nın anneciği,teşekkür ederim canım :)

iPeK dedi ki...

Serra'cım bende korkmaya başladım.İki bebekle nasıl baş edeceğim diye :)

iPeK dedi ki...

Abide'cim teşekkür ederim canım :) bekleyeceğiz göreceğiz :) ne diim :)sevgiyle kal.

iPeK dedi ki...

Serpil'cim daha yeni sayılır.Artık hayırlısı ne diim :) gurbette,iki çocuklu hayat nasıl olacak yaşayarak göreceğiz:) sevgiyle kal :)

Teşekkürler gene beklerim...