25.01.2011

ECE'NİN MUTFAĞI

Ece Uzun zamandır oyuncaklarından hiç zevk alamıyor ya bıktı ya artık ilgi alanları değişti.Evde Ece'yi mutlu etmek adına türlü türlü oyunlar kursamda hemen sıkılır oldu.


Geçenlerde ev oturmasına bir arkadaşlara gittik.Arkadaşın kızı Ece'den bir yaş büyüktü ve odasında oyuncak mutfağı vardı,belki saatlerce Ece başından ayrılmadı yok kek yaptı bize ikram ett,i yok çay yaptı bize içirdi.Tabi bu durum beni şaşırttı oysa mutfak almak için Ece'nin daha ufak olduğunu düşünüyordum.Baktım kızım mutlu oldu,Eve dönünce  internetten araştırdım almışken iyi birşey olsun istiyordum arkadaşın kızına aldığı mutfak barbi markaydı ama o kadar hafiftiki kızlar biraz yüklense kayıp gidiyordu,beğenmedim.










Neyse araştırmalarım ve internette yapılan yorumlar sonuç verdi ve Ece'ye  joker mağazasından bu mutfağı  aldık..
 Tefal smoby loft kitchen iyikide bunu almışım herkese tavsiye ederim o kadar çok fonksiyonlu ki ben bile babamız kurunca Ece ile beraber bir saat oynadım ...Nede olsa çocuklarımız sayesinde bizde yer yer çocuk olmuyormuyuz deil mi :)

3 yorum:

abide berkman dedi ki...

Mutfağı çok beğendim.Bende olsam oynardım canım :)) Ececim güle güle kullansın, annesine güzel mamalar yapsın :) öptük..

Ayla dedi ki...

Ecenin yeni mutfağı hayırlı olsun annesi, inşallah çok güzel kekler, börekler pişirip güzel insanlar ağırlar mutfağında.

BALLI LOKMAM dedi ki...

Merhabalar, mutfak çok güzel. Bende kızıma almak istiyorum ama internetten seçmek zor. siz kullanıyorsunuz ya akıl almak istedim sizden. http://www.pirlantaoyuncak.com/sayfa/urunler.php?urun_tip=mutfak_kose
bu sitedeki ürünleri gördünüz mü?
bir fikriniz varmı?

Teşekkürler gene beklerim...