7.10.2010

ARTIK OKULLU OLDUK

Ece artık  okullu oldu evet yanlış duymadınız tek farkı Ece'yle birlikte annesininde okullu olması.Uzun zamandır Ece'de bir inat bir sinir bir hırçınlık vardı.Yazlıktan döndüğümüzden beri dört duvar arasında hissedilir derecede mutsuzdu.Nerdeyse Bütün gün sabahtan akşama kadar oyun oynayıp dursakta artık Ece'ye yetemediğimi anladım.

Sanırım İnsan geç yaşta anne olunca  çabuk pes ediyor çabuk eforu tükeniyor.Sonunda uzun zamandır istediğim oyun grubuna Ece'yi yazdırdım.Sadece Hafta içi isteğe bağlı 2- 3 gün.Geçen gün ilk denememizi yaptık.İlk günümüzde Ece sınıf içinde oldukça yabani ve sıkılgan durdu.
Merakla bekliyorum bakalım diğer günlerde arkadaşlarına alışacakmı.

 Ece'nin ilk okul gününe gitmeden  kareler....



Sabah her şeyden habersiz  uyandı (uyandırdım)


Her zamanki gibi yatakta annesine çeşitli muziplikler yaptı.


Anne kız her zamanki gibi sabah kahvaltımızı yaptık.



 Maşallah kızıma okuluna gideceğini anlamış gibi güzelce mamasını  yedi.


Ara sıra cıvısada .)



Kahvaltımız bittikten sonra Ece'yi giydirdim ve giyinmeye gittim.Giyinipte döndüğümde Ece'yi her zamanki gibi  girmemesi gereken alanlarda yakaladım.
Ve kızımın yüzünde aynı muzip sırıtma ve şaşkın bakış vardı anlayacağınız suçunun farkındaydı :)





Ve gerisi yok çünkü ben kızımdan daha fazla heycanlı olduğum için apar topar yollara koyulduk :)

9 yorum:

Filiz-Yiğitin annesi.. dedi ki...

İpekcim,hayırlı olsun okul hayatınız:))Anladığım kadarıyla sende ecenin yanında olucaksın..Ben bizim bu tarafta çok baktım benimde yanında olabileceğim oyun gruplarına..Ama genelde kreş hizmeti veriliyor..Siz hangisine yazıldınız,hangi günler gidiyorsunuz,kaç saat ve ücreti nedir..Bana mail atarsan çok sevinirim canım..
filizy@ymail.com

Şenay- Doğam dedi ki...

Canım..hayırlı ugurlu olsun mınık melegının okulu.. sorunsuz devam etsın ınsallah...guzel haberler beklıyorum fıstıktan annesı..

abide berkman dedi ki...

Hayırlı olsun canım.Çok sevindim ece için çok iyi olmuş.Nasıl çok zorluk çıkartıyormu? Bende çok vermek istiyorum ,biraz sankinleşmesi için çok hırçın,kıskanç belki düzelir.Resimlerde çok tatlı çıkmış :) Aferin eceye kendi başına oturupta kahvaltısını yapıyor.Betüş olsa bütün masayı dağıtmıştı.Offff benim bu kızla çok uğraşmam lazım.Sevgiler.

yastuf dedi ki...

Ece icin cok sevindim ne guzel...Guzel guzel eglenir gittigi zmanlarda insaallah..


Sevgiler.

iPeK dedi ki...

Filiz'cim 2 sefer gidebildik.Ece 1 haftadır hasta ateşli yatıyor.Bizim burdaki kreşin oyun grubuna verdim.memnunmusun dersen ehh....Ama Ece sosyalleşsin istediğim için detayları görmüyorum.sevgiler canım

iPeK dedi ki...

Şenay'cım teşekkür ederiz.Daha ufak ama olsun etrafında yaşıtlarını görsün dedik verdik.sevgiler

iPeK dedi ki...

Abide'cim verdik ama ordamı üşüttü nedir nerdeyse bir haftadır Ece'cik rahatsız...Tabi haliyle anne'de..Benim kız Maşallah iştahlı olduğu için masada oturup güzel güzel yemek yemeyi iyi bilir :) sevgiler

iPeK dedi ki...

Tuana Berra'nın anneciği güzel dileklerin için teşekkür ederiz,sevgiler

iPeK dedi ki...

Tuana Berra'nın anneciği güzel dileklerin için teşekkür ederiz,sevgiler

Teşekkürler gene beklerim...