26.05.2010



ARIYORUZ-TARIYORUZ

Epey uzun zamandır bahçeli bir ev arıyoruz hatta deniz kenarında olursa daha memnun olacağız.Yakın çevrede Gidip görmediğimiz yer kalmadı desem yeridir.Nedense zevkimize göre bize uygun bir yer bulamadık.Aslında beğendiklerimiz bulduklarımız oldu ama hep bir sorunla karşılaştık,ya evin içinde kiracısı vardı yada ıssızdı çevresinde oturan kimseler yoktu.
Geçen haftasonu internette bulduğumuz bir ilanı değerlendirmek için Sığacık’a gittik.Dönüştede Seferihisarda oturan arkadaşlara uğrar döneriz dedik.Karşıyakadan Sığacık’a doğru yola çıktık.Hava yağdım yağacak gibiydi ama serinde değildi.

Sığacık’a yaklaştığımızda yol kenarında bir kalabalık gördük merak bu ya bizde arabamızı yanaştırıp daldık kalabalığa,meğer Kavak yelleri dizisinin çekimleri varmış bahaneyle biraz çekimleri izleyip tekrar internetten bulduğumuz adrese doğru yola çıktık az gittik uz gittik dere-tepe düz gittik hatta bir ara sığacıktaki muazzam güzel manzaraya hayran olup oturup çaylarımızıda yudumladık.Zar zorda olsa evi bulduk gezdik dolaştık,beğendik.Tabi her beğendiğimiz evde olduğu gibi yine bir sorunla karşılaştık.Evin içinde oturan mal sahibi hemen çıkamayacağını evi alsak bile yaz sonuna kadar kalmak istediğini belirtti.Bu konuyu Düşünmek üzere Seferihisardaki arkadaşlarımızın bahçeli evine gitmek üzere ordan ayrıldık.











Seferihisara vardığımızda arkadaşın beyi mangalı yakmıştı Ece’mse kendini hemen çimlere atıp koşturmaya başladı bile. Güzel bir yemek ve sohbetin ardından akşam fazla geçe kalmadan arkadaşlarla vedalaşıp evimize doğru yola çıktık.

16 yorum:

Filiz-Yiğitin annesi.. dedi ki...

Biz 14 senedir seferihisarda geçiririz yazlarımızı..Ben çok seviyorum,inşallah ordan almak nasip olur..Ece de güzel vakit geçirmiş belli..sevgiler canım.

SERRA dedi ki...

inşl. gönlünüze göre bir ev bulursunuz..sevgiler

annesiningülü dedi ki...

Canım bahçeli bir ev'mi :) Süper, Süper
ama yaz sonuna kadar olmaz
sizin hemen taşınıp yazın keyfini orada yaşamanız gerekiyor.. hele Ece'nin kesinlikle :)

Şenay- Doğam dedi ki...

Seferihisara gelince bu cadının poposunu yiyebilirmiyim annesi ;))) sen esimin memleketini nasılda güzel hatırlattın bana teşekkür ederim arkadasım :)

HicraN dedi ki...

Tevekkeli boşuna dememişler anasına bak kızını al :)İpekcim,sanırım Ece tombikliğini senden almış.sevgiler

iPeK dedi ki...

Filizcim,biz haftasonları gidebileceğimiz Ece'nin koşturabileceği,Şehir havasından uzak kafa dinleyebileceğimiz bir yer arıyoruz,bakalım kısmet :)

iPeK dedi ki...

Serra'cım inşallah,bakıyoruz bakalım :)

iPeK dedi ki...

Baharcım,Aynen dediğin gibi,yaz mevsimini orada geçiremeyeceksem,ne anlamı var ama dimi :)

iPeK dedi ki...

Şenaycım,Seferihisar dururken ne işiniz var istanbulda :)Gerçekten eşinin memleketi nefis :)Gel sizi İzmir'e alalım :)

iPeK dedi ki...

Hicran'cım Evet canım Ece tombikliğini benden aldı :)

ayşegül dedi ki...

inşallah içinize sinen istediğiniz gibi bir ev bulursunuz.
benimde hayalimdir bahçeli bir ev,çocuklar için büyük avantaj kesinlikle.

mine dedi ki...

umarım kafanıza göre ev bulursunuz..ohh ne güzel..ıstanbulun kalabalıklıgı trafıgı ve kargasasından uzak..bizde mi gelsek??

sevgiler

iPeK dedi ki...

Ayşegülcüm güzel dileğin için teşekkürler.Kısmet inş.bulabiriz :)

iPeK dedi ki...

Minecim buyrun sizide ege'ye alalım :) İstanbul insanı yoruyor.Burda bolbol dinlenirdiniz :)

orece dedi ki...

tatlım bizde karşıyakaya daha yakın diye foça düşünmüştük ama arda denizini hiç sevmemişti bende çeşme aşığıyım gel gelelim aynen senin dediğin gibi bir ev bulmak çok zor geçen yaz hiç bakamadık ecem yüzünden bu yaz bizde devam edicez aramalara. gerçe yazlıktansa otelde kalmak hep tercihim ama.( kışın görmediğin tüm akrabalar yazı seni hatırlar nedense)hııı birde kilolara gelince canım aynıyız zannedersem aynı kilolardayız.

iPeK dedi ki...

ECE'cim,Karşıyakaya Foça daha yakın,gidip gelmesi kolay olur ama dediğim gibi gönlümüze uygun biyer bulamadık.Ayrıca eş-dost bilmem ama ege'de akrabam yok pek giden gelenim olmaz :)Bizimkiler Trakyada gurbetteyim ben burda :)sevgiler

Teşekkürler gene beklerim...