28.01.2010

HAVA AYAZ MI AYAZ...

Dün havayı güneşli görünce kızımla attık kendimizi dışarı.Tabi dışarısı evden göründüğü gibi değil,Ayaz mı ayazmış.



Tabi ilk durağımız çocuk parkı olduğu için hiç abartısız yaklaşık iki saat parkı mesken tuttuk.Parka Ece’yi götürmesi güzelde tamam artık gidiyoruz demesi zor.Anladımı gideceğimizi benden kaçtıkca kaçıyor.



Son günlerde sallanmak kaymak yerine Ece’nin tercihi kumlar.Parktaki pis kumlar.Eğilip eğilip avuçluyor eğilip eğilip avuçluyor sonrada avucundaki kumları savurup atıyor.

Ne zevk ama dimi …

Her park dönüşümüz pusetine oturmasın,parktan ayrılmasın diye bağrış çağrış oluyor.şımarık çocuklar gibi yeri göğü inletiyor fırsatını buldumu da benden var gücüyle kaçıyor,hoş gerçi safım …Nereye kaçacaksa …




4 yorum:

ÇINAR'IN OYUNCAK ÇANTASI dedi ki...

Canım benim.. Alaybey parkı değil mi orası.. Yada evim gözümde tüttü bana öyle geldi.. Bu arada pis kumlar için ben sürekli K.yaka ve İzmir B.Şehir Beledilerine yazı yazıyorum Bilgi Edinme Büroları aracılığı ile. Manyak kadın diyorlardır kesin. Çınçın'da kumla oynamaya bayılıyor ve sokak hayvanları yüzünden kumların durumu malum. Sürekli üstü kapalı kum havuzu talebinde bulunuyorum. Oynarken açılsın. İş bitince aileler kapağı kapatsın. Hoş birçok anne baba yine kapatmadan gider ama olsun bir yerden başlamak gerek. Sevgiler..
PS: Havalar ısınır ısınmaz Yiğt ve Çınar'ı tanıştırmak istiyoruz. Bize katılırsınız değil mi???

Filiz-Yiğitin annesi.. dedi ki...

Hava gerçekten soğuk canım,dün çıkardım ben doktora götürdüm hemen de geri getirdim.Çocuklarda bunaldı evde kapalı kalmaktan tabi..

iPeK dedi ki...

Çınar'ın oyuncak çantası,keşke dediğin gibi kapalı kum havuzu talebiniz gerçeğe geçse kimbilir bebişler nasıl mutlu olurlar.Özgürce kumları savurup dururlardı.Filiz'in oğlunun doğum gününde hepimiz buluşalımmı :)Ve Hayır canım Alaybey parkı değil burası Mavişehir parkı,mutlu kal.

iPeK dedi ki...

Filiz'cim keşke yakın yakın otursak bahaneyle bebeklerimiz birbirleriyle oynayıp deşarj olurlardı.Evet dışarıda dondurucu bir soğuk var.öptüm canım

Teşekkürler gene beklerim...