9.10.2009

EVİ TEMİZLEMEK Mİ !

Eskiden evi süpürmek için elektrik süpürgesini çıkardım mı Ece uzaklaşır bir köşeden beni izlerdi.Sanırım süpürgenin çıkardığı sesten ürkerdi.Anlıyacağınız rahattım….
Böylelikle kızım ayak altında dolaşmaz bende işimi rahat rahat yapardım.




Bugünler de kızımın birçok şeyde olduğu gibi bu konuda da bir anda huyu değişti.
Ben evi süpürmek için ne zaman elektrik süpürgesini açsam gelip süpürgeyi ittirmeye-vurmaya hatta elinde oyuncağı varsa süpürgenin üstüne atmaya çalışıyor.Yani devamlı ayak altında dolaşarak bana hiç ev işi yaptırmaz oldu .




Ayrıca...
Vileda mı ??
O da ne :)
Vileda’yı zaten hiç sevmiyor sanırım ucundaki püskülü korkulacak bir şey sanıyor ve viledayı karşıdan gördümü bağrınmaya başlıyor.



Bu gidişle bilmiyorum evin hali ne olacak ve ben ne yapacağım …

5 yorum:

inceterazi dedi ki...

Allah kolayliklar versin, buyudukce boyle ayak altinda dolasmaya basliyorlar, ama birsey kesfettim, temizlik yaparken kizlarimin eline bez veriyorum hadi bana yardim edin diyorum hem ayak altinda dolasmiyorlar hemde yadim etme duygusuyla mutlu oluyorlar... belki simdi degil ama ece de biraz buyuyunce yapar, belk isimdi de yapar bir dene...

yastuf dedi ki...

Masaallah fistiga :)))Bizim fistik hala yanasamiyor yanima :)))
Bu arada cok ilgin ama kullandigimiz supurge modeli de ayni :))))Ama bak bizimki beyaz gedil kirmizi!

Sevgiler.

Filiz-Yiğitin annesi.. dedi ki...

İşimiz zor arkadaşım,benim oğlanda elektrik süpürgesini ne zaman elime alsam hemen dibimde.o tutacak ve süpürecekmiş.evde vileda yapar,kirli sepetinden kirlileri alıp,makinaya koyar,evi süpürür.pek hamarat anlayacağın:))

iPeK dedi ki...

Minişlerin anneciği...Denemediğim yöntem kalmadı süpürgeyi açtımmı yapışıyor süpürgeye:) sanırım dediğin gibi biraz daha büyüyünce senin yaptığın yöntemi deneyebilirim.mutlu kaL :)

iPeK dedi ki...

Tuana berranın anneciği,Zevklerimiz benziyor tabi herşeyde bire bir benzeyecek değil ama bu arada,süpürgem beyaz değil pembe renk.) Ama şunu söylemeliyimki Tuana'nın giyimine bayılıyorum hatta bazen örnek bile alıyorum,tokasından,ayakkabısına elbisesine kadar çok şirin giydiriyorsun.sanırım ben bu konuda biraz tembelim,üşeniyorum :) mutlu kaL :)

Teşekkürler gene beklerim...