24.09.2009




TATİLDEN DÖNDÜK

Tatilimize korkarak başlamıştık ,Hep düşünüyorduk Ece oteli yadırgarmı,Ece yatağını yadırgarmı Ece yemekleri yadırgarmı Ece ortamı yadırgarmı Ece geceleri rahat uyurmu Şükür ki Ece bize hiçbir sıkıntı yaşatmadan tatilimizi bitirdik.
Üstelik Ece Tatilimizi geçirdiğimiz otelde bol bol yaşıtlarıyla oyunlar oynadıktan sonra evine geldiğine üzülmüş bile olabilir .Sadece İzmir’e dönmeden önceki son gece biraz üşütüp halsizleşse mıymıylaşsada kendini çabuk toparlamayı başardı.


Bayram boyunca Türkiye’nin Bir çok yerinde serin bir hava hakimken Ege’de gayet sıcak bir hava vardı.Ece’yle bol bol denize bile girdik.

Tatile gitmeden önce,Ece yürümeye başladığı günden beri hiç yerinde durmadığından otel odamizin çok ufak olmamasını istiyordum,kızım evinde koşturmaya alıştığı için tatilimizi geçireceğimiz odamızında ferah olması Ece için iyi olur diye düşünüyordum.İlginçtir demekki gerçekten yürekten istemişim ki,Odamız hem genişti hemde balkon yerine kocaman bir terası vardı.Odada bulunduğumuz süreler içinde,Yerler taş olduğundan Ece terasta yaydığım battaniyenin üstünde oynadı durdu .


Sonuç olarak bu tatil hem bana,hem eşime,hem kızıma iyi geldi,kaldığımız otelden mutlu mesut ayrılıp İzmir’e döndük.

Hiç yorum yok:

Teşekkürler gene beklerim...