5.09.2009

MİSAFİRİMİZ VAR !!!



Evet Anneannemiz bugün bize süpriz yaptı ve çat kapı geldi. Prensesim ve ben çok şaşırdık.Oysa bugunlerde Anneannemiz Tekirdağ’daki yazlığını toparlar Edirne’ye döner ve evini temizletirdi ama hiçbirini yapmadan direkt almış bavulunu ve İzmir’e kızını ve torununu görmeye gelmiş ,haliyle mutluyuz...

Aslında işin özü şu, son iki haftadır çok bunaldım hatta bir ara toplayıp bavulumu Edirne’me gidecektim .Ama sonra düşündüm prensesimin bu durumuyla orada da yapamam.Nedeni kızımın diş çıkarma sorunu ve beni deli etme sorunu.

Bir bebek sabahtan gece yarılarına kadar bağrınıp-mızırdanıp dururmu? Evet malesef böyle bebekler var.örneğin benim prensesim.
Prensesim gece 03’e kadar uyumuyor uykusuzluktan perişan olan ben,gece yarıları zar zor bağrış çağrış uyutuyorum .Bu seferde zaten geç uyuyan prensesim sabaha kadar belki 3-4 sefer süt içmek için uyanıyor.Hem de ne uyanış bağırmasından apartman inliyor,sanki aç bırakıcaz onu . O da yetmiyor saat 08.00 ‘e kurulmuş gibi uyanıveriyor ve gene aynı süreç gün boyu devam ediyor ,elide hep ağzında ve ağzındanda salyalar akıyor .




Aslında biliyorum onunda bir günahı yok ne yapsın dişi çıkıyor ve haliyle acıyor ama benim psikolojim bu aralar ya sıcaktan ya kızımın mızmızlığından ya huysuzluğundan yada yalnızlıktan çok kötü.Yani işin özü iyi ki anneannemiz geldi.mutluyum hem de çok mutlu :) hoş geldin evimize,Ece’nin Anneannesi :)

2 yorum:

Duru'nun Annesi Gonca dedi ki...

canım anneanneniz hoş gelmiş bizimde anneannemiz çorludan edirneye gitti.sonrada kısmetse buraya gelicek eğer bebekler diş çıkartırken konuşabilselerdi ilk söyleyecekleri şey anne diş etlerim çok acıyo olurmuş bu diş çıkarmak böyle kötü birşey allah kuzucuğa ve size sabır versin umarız biran önce atlatır çok öpüyorum.

iPeK dedi ki...

merhaba,evet biz kavuştuk anneannemize ve mutluyuz kısa bir zaman sonrada sen annene kavuşacakmışsın,senin adına çok sevindim :)Nede olsa insanın en iyi arkadaşı annesidir boşuna dememişler :)Allah onlara uzun ömür versin :)
Haklısın diş konusunda Sabrediyoruz zaten elimizdende bişey gelmiyor :) mutlu kal hemşerim.

Teşekkürler gene beklerim...