31.08.2009




AŞI GÜNÜMÜZ
(SU ÇİÇEĞİ AŞISI)


Eskiden daha çocuğumuz olmadan önce eşimin arkadaşları çoçuklarının aşılarını başkalarına yaptırdıklarını söyleyince eşim şaşırırdı,onlara
-siz nasıl dr’sunuz,insan kendi evladının iğnesini başka ellere yaptırırmı derdi.Benim çocuğum olsa kendim yaparım ne varki bunda zaten başkalarına da iğne vurmuyoruz derdi.
Büyük konuşmuş bebeğimiz olduktan sonra rutin aşılarını dahi eşim yapamıyor neden diye sorduğumda
-bilmiyorum, kıyamıyorum, içim almıyor diyor…
yani anlayacağınız Gelde gülme durumu.Bugün Ece’miz suçiçeği aşısı oldu haliyle her aşı sonrası gibi mıymıy.Hatta bu mıymıylık genelde iki koca gün de sürdüğü oluyor,kolay değil minicik bir insana aşı vurulması,aşı yapılırken gözünden akan yaşlar beni kötü yapıyor.Biliyorum kızımın iyiliği için ama anne yüreği işte kıyamıyorum.
NOT:fotorafta daha işin farkında değil az sonra koptu yaygara

4 yorum:

Duru'nun Annesi Gonca dedi ki...

HERŞEY ECENIN SAĞLIGI İÇİN BUARADA ECE KAÇ YASINDA YASINI GÖREMEDİM

Duru'nun Annesi Gonca dedi ki...

BLOĞU İNCELEYİNCE ECENIN YASINI GÖRDÜM. ECE 1 YAŞINI DOLDURMUŞ ASLINDA YASINI ASI YUZUNDEN SORMUSTUM BENIM KIZIMDA 2 YAS 2 AYLIK BENSU CICEGI AŞISINI YAPTIRMADIM ACABA HALA YAPTIRMA SANSIM VARMI

GAMZELİ ANNE dedi ki...

çok teşekkürler biraz daha iyiye gidiyor...şükür...ama ağzında yaralar geçmedi halen bişey yemiyor ..bi lokma yerse başka yemiyo..ama beni emiyor şükür...sağolun görüşmek dileğiyle sevgiler:)

iPeK dedi ki...

Slm hemşerim,Ece 29-07-08 doğumlu.Su çiçeği aşısı ise bir yaşını doldurmuş ve bu hastalığı geçirmemiş çocuklara yapılabiliyor,mutlu kal :)

Teşekkürler gene beklerim...